Grondwerken

Van het ontgraven tot verzetten van grond en aanleggen van verhardingen en funderingen

Infra-Project heeft al lange ervaring met grondwerken. U kunt bij ons terecht voor onder ander het ontgraven en verzetten van grond, het leveren van grond, grind en zand en het aanbrengen van verhardingen en funderingen. Wij verzorgen grondwerken voor de woning-, utiliteits- en wegenbouw.

Ook kunt u bij ons terecht voor het afgraven voor een inrit of aanbouw of het omspitten van uw tuin.

Ontgraven en verzetten van grond

Het ontgraven of verzetten van grond is het uitgraven van grond, voor bijvoorbeeld wegen- of nieuwbouw. Hiervoor gebruiken we grondverzetmachines zoals graafmachines. We maken gebruik van kiepwagens om de grond weer af te voeren.

Aanleggen van verhardingen en funderingen

Een fundering is het gedeelte van een gebouw of andere constructie die ervoor zorgt dat de krachten worden overgedragen aan de ondergrond. Ook voor wegen is een fundering nodig. Infra-Project heeft al voor vele projecten een fundering of verharding mogen aanleggen en helpen ook u graag met deze variant van grondwerk.

Leveren van grond, grind en zand

Voor ophogingen en diverse afwerkingen leveren wij grond, grind en zand. We leveren diverse soorten grind, zand en grond. Afhankelijk van de hoeveelheid gebruiken we hiervoor een kiepwagen. Weet u niet zeker welk type grond u nodig heeft? Ook hier adviseren we u hier in.

Uw partner voor grondwerken

Kortom, Infra-Project is uw partner als het om grondwerken gaat. Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Diensten

Projecten

Een selectie van onze afgeronde projecten