Rioolwerken

Riolering is de infrastructuur waarop afvalwater en hemelwater geloosd, ingezameld en getransporteerd wordt. Goed rioolwerk zorgt voor een veilige en hygiënische manier van afvoer van water.

Een riolering, het systeem van buizen (riolen), putten en pompen voor de afvoer van hemelwater en afvalwater, is vooral ondergronds is aangelegd. Daar liggen echter ook andere leidingen en kabels die niet kapot getrokken moeten worden; kennis van zaken is dus belangrijk bij werkzaamheden aan het riool af de waterafvoer. Infra-Project heeft jarenlange ervaring op het gebied van rioolwerken en grondwerken.

Rioolwerk

Rioolwerkzaamheden zijn veelzijdig: het bestaat uit aanleg, reparatie of vernieuwing van afwatering van hemelwater door middel van goten, het repareren, ontstoppen, aanleggen of vernieuwen van de (ondergrondse buizensysteem voor de afvoer van hemelwater en afvalwater en de aanleg van infiltratieberging. Uiteraard sluit Infra-Project uw rioolwerk ook aan op de hoofdriolering of op open water én zorgen wij voor de juiste vergunningaanvraag voordat we aan de werkzaamheden beginnen. Infra-Project verzorgt de complete werkzaamheden van A tot Z en ontzorgt de opdrachtgever volledig.

Vraag een offerte aan

Infiltratiekratten

Riolen liggen vaak onder de grond en werkzaamheden worden dan ook vaak tegelijkertijd met grondwerken gedaan. Ook hebben wij ervaring met het aanleggen van afwaterings- en pompsystemen, drainage en infiltratiekratten.

Afwatering

De afwatering van hemelwater gebeurt door middel van goten. Hiermee wordt water na een flinke regenbui snel afgevoerd. De manier van drainage is afhankelijk van de bodemsoort en van de locatie. Infra-Project heeft ruime ervaring met al het rioleringswerk en kan u voorzien van advies over de juiste riolering en verzorgt voor u het hele vergunningentraject.
En als het werk aan de riolering voltooid is, kunnen wij er uiteraard ook voor zorgen dat het straatwerk netjes en naar wens afgeleverd wordt.

Diensten

Projecten

Contact

Kortom: Infra-Project is uw partner als het om rioolwerken gaat.

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail direct:

info@infra-project.nl

Bel direct:

038 3030 012