Sloopwerken

Sloopwerk is het vakkundig afbreken van gebouwen of gedeelten daarvan. Slopen is een vak, waar kennis op het gebied van veiligheid en het voorkomen van overlast voor nodig is.

Ook voor sloopwerken bent u bij Infra-Project aan het goede adres. Tot sloopwerk behoort het demonteren van woningen, het bouwkundig demonteren van constructies of totale afbraak. Ook renovatiesloop behoort tot de mogelijkheden.

Sloopwerk is vakwerk

Slopen is niet ‘eventjes een pand afbreken’. Er komt veel meer kijken bij goed uitgevoerd sloopwerk. Van het regelen van vergunningen voordat de werkzaamheden starten en het treffen van de juiste voorzieningen om mogelijke overlast te beperken, tot het vakkundig demonteren van de te slopen objecten, het op de juiste manier scheiden en afvoeren van het sloopafval en indien mogelijk het recyclen van materialen.

Circulair slopen

Infra-Project vindt duurzaam werken belangrijk. U kunt dan ook bij ons terecht voor circulair sloopwerk. Hoogwaardig hergebruik van bouwmaterialen staat steeds meer in de belangstelling. En dat is logisch. Niet alleen kan het kosten besparen (er hoeven immers geen nieuwe materialen aangeschaft te worden), ook is het een steeds vaker gebruikte vorm van duurzaam bouwen, die het milieu spaart.

Afvoeren van materiaal

Uiteraard zorgen wij dat het afval dat tijdens de sloopwerkzaamheden vrijkomt, afgevoerd wordt. Alle vrijkomende materialen worden op de bouwplaats zoveel mogelijk gescheiden. Puin en sloopafval gaat naar een erkende verwerker en wordt daar indien mogelijk gerecycled.
Mocht er asbest aangetroffen worden in het pand, dan wordt dit uiteraard ook op de juiste manier afgevoerd door een daarvoor gecertificeerd bedrijf.

Vraag een offerte aan

Overlast beperken

Bij sloopwerkzaamheden kan rommel of overlast ontstaan. Infra-Project probeert deze overlast zoveel mogelijk te beperken door de juiste voorzieningen te treffen. Denk hierbij aan het vernevelen van de te slopen gebouwen tegen stuiven en afzuigmachines om stofverspreiding zoveel mogelijk te minimaliseren. Ook kunnen wij spatschermen plaatsen. Met deze en onze andere voorzorgsmaatregelen worden geluids-, trillings- en stofoverlast zoveel mogelijk beperkt.

Diensten

Projecten

Contact

Kortom: Infra-Project is uw partner als het om sloopwerken gaat.

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail direct:

info@infra-project.nl

Bel direct:

038 3030 012