Straatwerken

Van sierbestrating tot totaal straatwerk

Goed grondwerk is de basis voor straatwerk. Na het aanleggen van de ondergrond gaan wij aan de slag met het betegelen, bestraten of terreinverhardingen.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Complete bestratingen
  • Sierbestratingen
  • Inritten en parkeerplaatsen (eventueel in combinatie met grondwerk)
  • Wegenbouw

Complete bestratingen

Bestratingen zijn puur functioneel. Er wordt hierbij gedacht aan een goede afwatering en houden wij ook rekening met het draagvermogen van uw parkeerplaats of oprit. We gaan hierbij voor duurzaamheid en onderhoudsvrije bestratingen.

Sierbestrating

Sierbestrating is mooi en functioneel. Het laat water door en ziet er tegelijk representatief uit. Uiteraard kunnen wij advies geven over de verschillende materialen. We verzorgen sierbestrating voor zowel tuin, oprit of terras. We zorgen hierbij voor een egale ondergrond en beschikken over de juiste machines bij grote oppervlakken.

Ervaring met straatwerk

Infra-Project verzorgt straatwerken voor bedrijven en overheden. Of het nu gaat om herbestrating van parkeerplaatsen of het verzorgen van de complete infrastructuur van nieuwbouwwoningen, we hebben er ervaring mee. Uiteraard helpen we u ook met de afwatering en riolering zodat het regenwater op een goede manier wordt afgevoerd.

Uw partner voor straatwerken

Kortom, Infra-Project is uw partner als het om straatwerken gaat. Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Diensten

Projecten

Een selectie van onze afgeronde projecten