Straatwerken

Straatwerken zijn werkzaamheden die met bestrating te maken hebben: het aanleggen van een oprit of parkeerplaats, en leggen van een terras, of het aanbrengen van sierbestrating.

Infra-Project gaat niet voor half werk. De basis voor goede bestrating is goed grondwerk. Na het aanbrengen en egaliseren van de ondergrond zorgt Infra-Project voor het juiste straatwerk. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe (sier)bestrating, herbestrating, de aanleg van oprit, inrit, toegangsweg of parkeerplaats en het aanbrengen van wegverharding. Dit kan uiteraard, indien nodig, gecombineerd worden met het uitvoeren van grondwerken en rioolwerken.

Infra-Project verzorgt straatwerken voor bedrijven en overheden. Of het nu gaat om herbestrating van parkeerplaatsen of het verzorgen van de complete infrastructuur van nieuwbouwwoningen, wij hebben er ervaring mee. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame materialen en werken waar mogelijk CO2-neutraal.

Complete bestratingen

Bestratingen zijn functioneel; ze dienen als parkeerplaats, toegangsrit, uitrit of verblijfsterrein. Belangrijk dus dat bestrating vakkundig aangelegd wordt. Daarbij is een goede afwateringbelangrijk, evenals het draagvermogen van uw parkeerplaats of oprit. Infra-Project weet wat er komt kijken bij goed straatwerk en werkt met duurzame en - indien gewenst - onderhoudsvrije materialen. Wij beschikken over de juiste machines om het werk ook bij grote oppervlakten goed uit te voeren.

Sierbestrating

Sierbestrating moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Het terrein voor je pand is het visitekaartje voor je bedrijf, maar in de eerste plaats is het natuurlijk een verharding van uw buitenterrein. Het moet egaal zijn en er moeten geen plassen op blijven staan, maar je wil ook dat het er representatief uitziet. Infra-Project kan u informeren over de mogelijkheden wat betreft uitstraling, kleur en materiaalgebruik.

Vraag een offerte aan

Afwatering

Goed straatwerk gaat ook om een goede afwatering, zodat het regenwater op een goede en duurzame manier afgevoerd wordt. Infra-Project heeft ruime ervaring met het aanleggen van riolering en afwatering via infiltratiekratten of wadi’s. Wij kunnen u adviseren over de beste optie voor uw terreinverharding.

Diensten

Projecten

Contact

Kortom: Infra-Project is uw partner als het om straatwerken gaat.

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail direct:

info@infra-project.nl

Bel direct:

038 3030 012