Over ons

Infra-Project is uw partner voor grond-, riool-, straat- en sloopwerken

Infra-Project

Kwalitatief goed werk afleveren en onze opdrachtgever helemaal ontzorgen. Dat is waar Infra-Project voor staat.

Infra-Project is specialist op het gebied van grond-, riool-, straat- en sloopwerken. Wij regelen alles van A tot Z voor onze opdrachtgever; van sloopwerkzaamheden tot het bouwrijp maken van de grond, van sanering van de bouwgrond tot het uitgraven van de grond en van het aanleggen van riool en waterberging tot het verzorgen van de (sier)bestrating.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede infrastructuur is en wij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.

Infra-Project heeft 40 jaar ervaring op het gebied van projectontwikkeling en werkt volgens de laatste veiligheidseisen. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen en hebben wij als doelstelling CO2-neutraal te werken.

Infra-Project heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. “Duurzaamheid is voor ons zeer belangrijk. Je realiseert iets voor een langere periode. Duurzaam werken betekent dat het lang meegaat, maar ook dat je daarmee uiteindelijk bespaart in onderhoudskosten én in uitstoot naar het milieu.”

Kwaliteit

Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen en om de kosten laag te houden, werkt Infra-Project samen met een aantal vaste onderaannemers. Daarmee zijn wij in staat om de beste apparatuur in te zetten en de nieuwste technieken te gebruiken.

Partners

Om de kwaliteit te waarborgen, werkt Infra-Project vaak met dezelfde partners.

Onze vaste samenwerkingspartners zijn:

Projecten

Contact

Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mail direct:

info@infra-project.nl

Bel direct:

038 3030 012